元朗站2日1夜🇭🇰美食團🍗超好食香蕉餅!!

• 番到香港就梗係要同大家香港本土遊!
    今次就同大家一齊來到元朗
    食左台灣餐廳再去食埋德國餐 - 大滿足!
    行程中途有變去左流浮山睇日落 同下白泥有冇分別?
    再去staycation

元朗站2日1夜🇭🇰美食團🍗超好食香蕉餅!!

台灣羅東肉羹番!! 超正宗泰國船麵!! 超高質Liveband德國餐廳!!

流浮山看日落超爽!!【跟WALL遊·香港】EP.2

酒店資訊:
    【悦品天秀酒店‧元朗】
    香港元朗天水圍天秀路8號
    https://www.hotelcozi.com/wetland/zh-...

跟WALL遊🇭🇰元朗美食團資訊:

羅東肉羹番

元朗鳳翔路69號建輝大廈地下5 舖
    營業時間:星期一至日 12:00-21:30
    「✨嚴總推介:乾拌麵、滷肉飯必吃!🔥」

元朗屏山唐人新村路1號地舖
    營業時間:星期一至日 12:00-23:00
    「✨嚴總推介:青口必吃!🔥」

香蕉仔

元朗大陂頭徑14-24號福星樓地下6號鋪
    營業時間:星期一至日 16:00-賣完收工。
    「✨嚴總推介:榛子醬口味世一!🔥」

阿叔泰麵

元朗西菁街20號益輝大廈地下3號舖
    營業時間:星期一至日 11:30-22:00
    「✨嚴總推介:牛肉船麵好食到癲咗!🔥

• 好鐘意睇Wallace同George周圍食嘢😂啲reaction好正!! 跟美食團繼續揾好嘢食!!

• 台灣的香蕉煎餅也好好吃🤤 害我明天想去吃船麵了🥺

• 多謝嚴總帶小弟出遊
    Btw 真心好好好鍾意roti ❣️ 同埋呀叔泰麵
    超開心可以食到 and 元朗人真幸福啊 🥺

• 已經吃完晚餐,見到這影片很想再吃宵夜和船麵。😍😍

• 你下次食野唔洗急住講野 睇你大啖大啖甘食野都好治癒,唔洗講野 你可以慢慢enjoy。鐘意你同godric一齊拍野。搭小巴叫有落真係好驚驚架XD

• 鍾意‘跟Wall 遊‘ 因你好懂得介紹啲較僻嘅地方 同又好識得安排行程 正呀 多謝晒

• 感謝wall遊記給我滿滿半小時的幸福與滿足,充滿了療癒,給我這樣無法出門的人帶來了無比的快樂,太幸福太感謝太滿足了💕💕💕💕💕

• 日落拍得好靚~32分鍾跟WALL遊好滿足~

• 小巴嗌落車嗰度真係笑死左🤣
    下次去吓九龍?雖然我唔知有咩玩

• 元朗人既我一年前食完羅東肉羹番覺得勁難食🥺可能依家改進左🥺

• 長片真係好滿意☺️😎

• 以區嘅層面,天水圍係元朗一部份。比天水圍更加入嘅流浮山、下白泥,都係元朗一部份。你地住嘅酒店,酒店名叫“悦品天秀酒店.元朗”,因為喺元朗範圍裡面。

至於你地周圍飲飲食食嘅元朗,係元朗市中心,係元朗區域市中心,全元朗區嘅市中心。你去到天水圍都見到有天水圍市中心,其實係分區市中心,規模當然同元朗市中心差好遠。

• 羅東肉不是很好吃反而隔離舖合興車仔麵比較好食。

• ?

你好,

<a href="https://fortune-god.com/">手機號碼測吉凶</a>

幸運之神( https://fortune-god.com/ ) :算命最準的網站-2022年,2023年,塔羅占卜,紫微斗數,姓名測試,周易,生辰八字算命,八字合婚,四柱算命預測,算卦,黃道吉日查詢,抽籤算命,生肖算命,在線排盤和趣味測試等在線算命內容!

閱讀更多
  • ?

下次要慎選合作夥伴
    食咗兩個鐘只係嚟佐四碟牛肉

閱讀更多
  • ?

幾正喎👍 羊肉,牛小排和潮州鹵水我鐘意

閱讀更多
  • ?

了解大家留言後,我也剛剛取消了今晚的預訂. 正如大家説人手嚴重不足,出菜慢. 我會考慮遲些才幫襯. 感謝大家的留言及Stephen的介绍.

閱讀更多
  • ?

超想去你介紹今次呢間餐廳!同埋想試佢個4號餐,但係我嗰5/6個朋友仔最怕最後有限時嘅餐廳,佢哋話想傾吓計都唔得,如果餐廳可以加時就好啦!我都想同餐廳溝通下不過佢電話永遠打唔通😅😅

閱讀更多

• 【放題速報】新開張就劈價 $174 全包 |一貫中肯報道🔥現在餐廳被踩爆 超出負荷 😂 不建議幫襯|任食多款海鮮|啤酒任飲 海鮮放題 旺角火鍋放題 喜聚火鍋雞煲專門店

😂唔知係咪多咗人去旅行,近排一啲新開嘅餐廳都要做優惠,今日呢間火鍋放題亦都唔例外。
    👉🏻2至4號餐有八八折, 要早一日訂位
    👉🏻記得食$174全包,亦要早一日打電話去訂位啊!
    👉🏻食3/4號餐送象拔蚌同樣都要電話訂座

喜聚火鍋雞煲專門店

旺角豉油街126號明威閣地下及1樓
    Tel: 23111108

我一向實話實說,經過觀眾反映和我的了解之後,餐廳質素同我拍攝有距離,我絕對不建議大家去試。大家明白啦😂

閱讀更多
  • ?

主菜鱸魚色香味俱全,不錯,值得一試。

閱讀更多
  • ?

其實應該坐同食都好舒服!
    食物雖然唔多但場地佈置幾Relax!

閱讀更多
  • ?

感恩小旺兄試菜🙏👍
    環境舒適寬濶😁
    一分錢一分貨😉
    都幾滿意收貨😋

閱讀更多
  • ?

小旺今次既介紹頗具特色:去酒店食自助餐或半自助午餐唔再係遊客區同商業區專有, 就算去到工廠舊區都有唔錯既選擇.

閱讀更多